דימומים ציסטות ומה שבניהם

דיון מתוך פורום  דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים

04/03/2022 | 10:15 | מאת: מימי

היי דוקטור, בת 45, לפני חודש התגלו 2 ציסטות פשוטותבצד שמאל. רירית 18 מ"מ ובתוכה חללים ציסטים. קיבלתי ווסת והלכתי להיבדק שוב. הציסטות עדיין שם. פשוטות ולא מדאיגות. רירית 10 מ"מ. אתמול התחילו דימומים קלים 17 יום לאחר קבלת הווסת בנוסף כאבים במותן שמאל. האם יש קשר בין הכאבים והדימומים לממצאים? האם צריך לבדוק משהו נוסף ואם כן אז מה? האם נשמע מדאיג?

04/03/2022 | 10:24 | מאת: מימי

שלאחר המחזור, נצפתה רירית 10 מ"מ ללא חללים ציסטיים בתוכה והטכנאית אמרה שהממצאים לא מדאיגים בכלל

07/03/2022 | 23:44 | מאת: אלונה

בדיקת אולטראסואנד

אם האירוע חד פעמי ואין גורמי סיכון , מעקב בלבד

מנהל פורום דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים