דימומים עם גלולות לאחר לידה

דיון מתוך פורום  דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים

30/11/2021 | 10:13 | מאת: קקק

שלום, ילדתי לפני כשלושה חודשים. בדיקת רופא אחרי 6 שבועות מהלידה תקינה. במחזור השני שקיבלתי התחלתי לקחת שוב גלולות מסוג פמינט, אותן נטלתי טרום ההריון. מאז נטילתן לא מפסיק הדימום כולל בשבוע ההפסקה. יש סיבה לדאגה? אני רק אציין שביחסי המין הראשונים לאחר הלידה בערך חודשיים אחרי הלידה היה דימום - זה היה ללא גלולות עדיין (קונדום).

30/11/2021 | 10:15 | מאת: קקק

תוספת/ לידה רגילה עם תפרים.

ראשית מזל טוב, שנית בדיקת אולטרסאונד עם דופלר ובדיקת הריון, יש לשלול שארית הריון. בהצלחה!

מנהל פורום דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים