הופעת וסת לאחר היסטרוסקופיה ניתוחית

דיון מתוך פורום  דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים

11/10/2021 | 11:46 | מאת: אי הופעת וסת לאחר היסטרוסקופיה ניתוחית

שלום ד״ר, לפני כחודשיים 12.8 עברתי אצלך היסטרוסקופיה ניתוחית בעקבות הידבקויות ברחם. לאחר הניתוח היה דימום של כשבוע ולאחר שבועיים (30.8) הופיע דימום כנראה וסת של כ-5 ימים. הייתי חודש לאחר הניתוח בבדיקה גניקולוגית אצל גיניקולוג, ממצא האולטרסאונד תקין. אבל הוסת מאחר להגיע מאז הוסת האחרונה (30.8), האם המצב תקין שהוסת יכול לאחר או שעליי לבצע עוד בדיקה נוספת של היסטרוסקופיה אבחנתית? אודה לתשובתך

אנא צרי קשר עם המרפאה, בירורים מפעילות פרטית אינם לדיון בפורום

מנהל פורום דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים