דימום בין וסתי עם גלולות יאז פלוס

דיון מתוך פורום  דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים

23/05/2021 | 21:30 | מאת: אריאל

שלום, אני בת 19 ונמצאת במערכת יחסים כבר שנתיים. התחלתי לקחת לפני שנה גלולות יאז פלוס, ולפני כמה ימים שכחתי לנטול גלולה אז לקחתי אותה ביחד עם הגלולה של אותו היום(שתי גלולות באותו יום כאשר יום לפני לא לקחתי בכלל). יום אחרי הופיע לי דימום שתחילה היה חום, אחרי זה שחור ועכשיו התחיל להיות אדום. הדימום מלווה בכאבי מחזור כואבים מהרגיל (התכווצויות חזקות). הדימום התחיל לפני שלושה ימים ורק מתגבר. זה יכול להיות משהו רציני?

לא, יש להקפיד על נטילה רציפה ויומיומית, אם לא מסתדר לך כדאי לחפש אמצעי אחר

מנהל פורום דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים