בדיקות רפואיות.......

דיון מתוך פורום  דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים

01/05/2021 | 07:52 | מאת: ס

שלום, אשה בת 47 ללא ילדים שעברה 6 טיפולי פוריות עם הזרקות לבטן וכדורים, בגילאים 40 עד 41, עם מחזור קבוע כל 25 יום, ללא היסטוריה משפחתית של סרטן. אחת לכמה זמן צריכה לעשות בדיקת פאפ? האם יותר מפעם ב3 שנים? ובדיקה וגינאלית ? ובדיקת שד ? תודה

סרטן צוואר הרחם היא מחלה תלויה וירוס הפפילומה, גורמי הסיכון אינם קשורים בחשיפה הורמונלית ולכן טיפולי הפויות אינם גורם סיכון. אם אין גורמי סיכון אחת ל-3 שנים. בדיקת שד דרך כירורג שד ובהפניית רופא המשפחה

מנהל פורום דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים