בהיסטרוסקופיה נמצא רחם במבנה T-Shape

דיון מתוך פורום  דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים

25/04/2021 | 21:23 | מאת: אנונימית

שלום, הופנתי להיסטרוסקופיה אבחנתית בעקבות שרירן וכשלונות IVF. נמצא שאומנם השרירן לא דוחק את הרירית כלל אולם הרחם הוא במבנה T-Shape (אציין שעשיתי אולטרסאונד תלת מימד וזה היה תקין) לחוצה. אשמח להבין האם זה נדיר? האם זה מחייב ניתוח בכדי להכנס להריון? אם כן, מה בדיוק עושים בניתוח? האם הניתוח יכול לפגוע ברירית הרחם? תודה

אם יש חוסר התאמה בין הבדיקות ניתן להשלים עם בדיקת MRI. באם אין הסבר אחר לחוסר הצלחות הטיפולים ניתן לשקול תיקון כירורגי של מבנה הרחם

מנהל פורום דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים