5 חודשים לאחר כריתת רחם בלפרוסקופיה עדיין הפרשות ורודות מעטות אחת למס

דיון מתוך פורום  דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים

04/04/2021 | 22:46 | מאת: אושרית

הי עברתי ניתוח לכריתת רחם בלפרוסקופיה בעקבות גידול סרטני לאחר הביופסיה לא היה צורך בטיפולים או הקרנות הדימומים פסקו לגמרי אחת למספר ימים יש לי מעט הפרשה ורודה בתחתונית וזה חולף האם יש סיבה לדאגה מה לעשות לציין שיש לי בעקבות כריתת הרחם צניחה של שלפוחית השתן בדרגה 3-4 אשמח בבקשה לתשובה מהירה מה לעשות בבקשה

לגשת לבדיקה אצל הרופא המנתח

מנהל פורום דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים