דימום חזק לאחר שווסת נגמרה

דיון מתוך פורום  דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים

31/03/2021 | 11:56 | מאת: סיוון

בת 21 משתמשת בנוברינג.יום לאחר שגמרה לי הווסת שנמשכה 4 ימים(מציינת שהייתה החזקה ביותר שהיתה לי אי פעם מבחינת דימום) התחיל דימום חזק יחסית כמו ווסת מחדש שממשיך כבר במשך יומיים, מציינת שזה ממש דם אדום ולא כתמים חומים. האם יש סיבה לדאגה? לחשוש מהיריון?

אם יש חשש להריון, בצעי בדיקת הריון בדם, לגבי הסיבה יש לבצע בדיקת אולטרסאונד גינקולוגי לבדוק מה הסיבה לדימום.

מנהל פורום דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים