דימום ארוך אחרי יאז פלוס

דיון מתוך פורום  דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים

23/03/2021 | 20:08 | מאת: הילה

היי, כבר שלוש שבועות שיש לי דימופ בחפיסה הראשונה של יאז פלוס. סיימתי כבר חפיסה ראשונה ובגלולות הלבנות היה לי דימום משמעותי מאוד ומוגבר בצורה חריגה ועכשיו כשנטלתי את הגלולה הראשונה בחפיסה השנייה זה נחלש אבל עדיין דימום די חזק שלא מפסיק כבר שלוש שבועות. איך אני יכולה להםסיק אותו? מתי הוא אמור להגמר?

כדאי לעבור בדיקת אולטרסאונד לוודא כי האנטומיה של הרחם תקינה. לרוב דימומים הנגרמים מגלולה חדשה יכולים להמשך 2-3 חודשים

מנהל פורום דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים