כניסה להריון אחרי היסטרו אבחנתית

דיון מתוך פורום  דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים

21/03/2021 | 09:10 | מאת: טל

שלום, אני 3 חודשים לאחר היסטרוסקופיה ניתוחית להוצאת שארית אחרי גרידה, ולאחר מכן היסטרו אבחנתית שבסופה הרחם נראה תקין ולא נצפו הדבקויות. לאחר 3 חודשי ניסיונות כניסה להריון ללא הצלחה. ומחזור סדיר ותקין. רציתי לדעת האם אפשרי שנוצרו הדבקויות לאחר ההיסטרו האבחנתית? תודה

יתכן ונוצרו הידבקויות חדשות, כדאי לבצע בדיקת אולטסאונד למעקב אחרי עובי רירית הרחם ולפי התוצאות לשקול ביצוע היסטרוסוקפיה אבחנתית נוספת

06/04/2021 | 13:07 | מאת: טל

תודה על המענה. אכן עשיתי אולטרסאונד ועובי הרירית היה תקין ונצפה זקיק בגודל תקין. האם אתה ממליץ על מעקב אולטרסאונד קבוע או להמתין ולהמשיך לנסות כרגע ללא כל בירורים ופעולות?. תודה

מנהל פורום דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים