דימום אחרי חיסון קורונה!

דיון מתוך פורום  דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים

26/02/2021 | 23:46 | מאת: חן

בבקשה עזרההה אני כבר חסרת אונים! עשיתי חיסון ראשון ב16.2 יום אחרי התחיל לי דימום שנמשך עד היום (כבר 9 ימים)!! הלכתי לרופאת נשים, היא אמרה לי שזה לא קשור לחיסון ושאולי זה מתח נפשי, מיותר לציין שאין לי מתח נפשי, המחזור שלי סדיר מאז או מתמיד, אני לא פעילה מינית ולא לוקחת גלולות. פשוט מתוסכלת..לא יודעת מתי זה יגמר! עזרהה

גשי לבדיקת אולטרסאונד, אם הדימום עדיין נשאר ניתן לטול תרופות להפסקתו

מנהל פורום דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים