ה.אבחנתית , מחיצה ואסטורפם

דיון מתוך פורום  דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים

15/02/2021 | 11:51 | מאת: שלום

דר שלום . עברתי ה.אבחנתית להורדת מחיצה של 50 אחוז. ביומים הראשונים לאחר הניתוח היו לי דימומים, ממה הם נובעים? כמו כן גילתי על המחיצה ועשיתי את הניתוח תוך שבוע , נורא מהר. ולא הספקתי לברר על הפרוטוקול של הטיפול. נתנו לי אחרי הניתוח אסטורפם 3 שבועות 3 פעמים ביום ( זה נראה לי המון?!) ואז כמה ימים של פרימולט. האם זה הטיפול התרופתי הנהוג?

הדימומים נובעים מהניתוח, ויכולים להמשך מספר ימים לאחר הניתוח. הטיפול ההורמונלי מקובל והפרוטוקול משתנה בין המבצעים השונים. בהצלחה!

מנהל פורום דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים