הפרשות חומות 10 ימים לפני המחזור

דיון מתוך פורום  דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים

13/02/2021 | 16:01 | מאת: O.W

שלום רב, כבר למעלה מ 8 חודשים אני חווה הפרשות חומות משחתיות לפני המחזור. בהתחלה זה הופיע 3 ימים לפני המחזור, אחר כך 5 ימים עד למצב הקיים של 7-8 ימים לפני המחזור. ההפרשות מלוות בכאבי בטן תחתונה המופיעות לפרקים.אני מנסה כבר יותר משנה להיכנס להריון אחרי שני לידות שנקלטתי על הפעם הראשונה בהריון תקין ולידה טבעית. עשיתי בדיקות הורמונליות נרחבות, אולטראסאונד, צילום רחם בדיקת פאף והכל תקין. לקחת גם כדורים להגדלת הורמון פרוגסטרון וחיזוק רירית הרחם, ועדיין הופיעו הפרשות. מבדיקות דם שביצעתי יש ביוץ והורמונים תקינים. הלכתי למספר רופאי נשים ומומחי פריון ולא מצאו משהו לא תקין בבדיקת אולטראסאונד. מה זה יכול להיות?! האם זה מונע ממני מלהכנס להריון? אודה לתשובתך, אני ממש מתוסכלת

הייתי משלים אולטרסאונד תלת מימדי לבדוק אנטומיתת הרחם והיסטרוסוקפיה אבנתית. בהצלחה!

מנהל פורום דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים