דימום לאחר מחזור......

דיון מתוך פורום  דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים

21/01/2021 | 15:06 | מאת: אני

בת 32. מחזור התחיל ב9.1 והסתיים לפני 3 ימים היום נכנסתי לשירותים באמצע היום וכל התחתון היה מוכתם בדם... ברמה של תחבושת. בדיקת פאפ לפני כחודשיים יצאה תקינה. אני רועדת מפחד ואין תורים קרובים לשבוע... שוקלת לפנות את עצמי למיון נשים. האם יש סיבה לפאניקה??

21/01/2021 | 15:10 | מאת: אני

עוד מוסיפה כי לא קיימתי יחסים בטווח הימים הללו

האם יתכן הריון? אם כן , או תשובת הריון חיובית ו/או יש כאבים אז יש לפנות לבדיקה דחופה, אחרת אם אין החמרה פני לרופא הנשים לבירור הסיבה ללא לחץ

מנהל פורום דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים