מחזור ארוך ומועט חודשיים אחרי הפלה

דיון מתוך פורום  דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים

17/01/2021 | 23:43 | מאת: יערית

שלום רב אני חודשיים אחרי הפלה 6 שבועות אחרי קיבלתי מחזור ו3 שבועות אחריו התחילו לי הפרשות חומות במשך יומיים ומאז דימום כמו מחזור קל שנמשך כבר 7 ימים ) ועדיין קיים). הייתי יומיים לפני שהתחילו לי הפרשות אצל הרופא לביקורת לאחר ההפלה ובבדיקת אולטראסאןנד אמר שהכל תקין האם הגיוני?

אחרי הפלה יתכנו דימומים שונים מהרגיל, אם נלוות תועפות של כאבים או ריח חריג או שהדימום עולה בכמותו על מחזור יש להבדק מיידית, אחרת יש לעקוב, אם בוסת הבאה ישנו התסמינים יש לגשת לבדיקת רופא נשים. בהצלחה!

מנהל פורום דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים