הפרשות וכאבי בטן תחתונה

דיון מתוך פורום  דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים

10/01/2021 | 02:40 | מאת: גילת

שלום דר יש לי המון הפרשות מהנרתיק, כולל ריח מסריח וכאבי בטן תחתונה במרפאת עריה אחת נאמר לי וגינוזיס חיידקי לקחתי טיפול ולא עזר במרפאת עריה אחרת נאמר לי קנדידה אלבינקס סיימתי טיפול בוריקס 600 ולא עזר. תרבית חזרה תקינה וזה לא הגיוני. יש ממש חומר לבן ודביק בדפנות שפתי הפות, ויש לזה ריח נורא. ההפרשות הן צהובות וצמיגיות, אני מחליפה תחתונית לפחות 3 פעמים ביום מרוב הפרשות ותחושה רטובה ודביקה, והכאב בבטן התחתונה כבר נהיה חלק מהיום יום. אשמח לשמוע את דעתך דוקטור תודה רבה

כדאי לגשת למומחה, לקחת תרביות מהנרתיק ובדיקת STD ולפי זה להתאים טיפול, בהצלחה!

מנהל פורום דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים