גרד בשפתיים החיצוניות

דיון מתוך פורום  דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים

09/01/2021 | 15:04 | מאת: אוראל

כבר 3 חודשים שאני חוזרת לרופא הנשים שלי עם אותה התלונה וזה גרד בשפתיים בחיצוניות. כל פעם שאני באה הוא בודק ורושם לי את אותו הטיפול. בחודש הראשון רשם לי זידובל+אגיסטן קרם פנימי+אגיסטן חיצוני, בחודש השני אגיסטן פנימי+ חיצוני ובחודש השלישי אותו הדבר, והוסיף להגיד שהוא נותן לי עוד מרשם של אגיסטן פנימי וחיצוני למקרה וזה יחזור שוב. זה הגיוני שהוא לא מנסה לתת לי טיפול אחר?? אני כבר כמה חודשים ככה וגם אתמול התחיל לי גרד אבל לא רוצה להשתמש באגיסטן הזה כי זה לא חושבת שזה עוזר! עזרההה בבקשה אני על סף ייאוש!

יש לגשת לבדיקה במרפאת העריה בקופ"ח /בי"ח בהצלחה!

מנהל פורום דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים