רירית לא סדירה תוכן רחם לא סדיר 6 שבועות לאחר הפסקת הריון

דיון מתוך פורום  דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים

02/01/2021 | 14:40 | מאת: ליאני

שלום. נקלטתי בטיפול ivf עובר מוקפא ועברתי הפסקת הריון בשבוע 23 (ללא גרידה). הרירית לפני ההריון תמיד הייתה אישיו אבל תקינה בצורה. בשתי מעקבי זקיקים אחרונים נראה שמשהו לא סדיר/תקין ברחם וברירית נכתב כך: ״בחלל הרחם תוכן לא סדיר רירית הרחם מתעבה במרכז עם תוכן לא סדיר במימדים 11x17 ללא זרימות״ דיממתי במשך 3 שבועות מאז הלידה והגיע מחזור שהיה שונה ולא מלווה בכאבים הרגילים. 1.האם זה יכול להיות קשור מכך שעבר רק חודש ושבוע והממצאים הגיוניים? 2.האם זה זמן נכון לבצע היסטרוסקופיה אבחנתית? ומה דעתך באופן כללי לגביי הממצאים הרשומים למעלה. תודה

יתכן ויש שארית הריון, כדאי לבצע היסטרוסקופיה אבחנתית בהצלחה!

מנהל פורום דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים