היי דר' שאלה קטנה וחשובה...

דיון מתוך פורום  דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים

21/12/2020 | 16:01 | מאת: מיכל

אולטרסאונד ימנית :מכילה זקיק בגודל כ 11 מילמטר פלוס זקיקים קטנים שמאלית: מכילה זקיקים קטנים + מבנה אקוגני ללא זרימה כ 4*3 מ"מ מה עליי לעשות ? היה לי דימומים לא סדירים וכאבים בבטן תחתונה באולטרסאונד שעבר ראו ממצא ב גודל 3 מילמטר אם אני זוכרת נכון בחלל הרחם שהיום לא נצפה

הבדיקה אינה מלמדת על סיבת הדימום, יש לבצע בירור הורמונלי , חסרים פרטים רבים לגבי הרקע הרפואי : גילך, הריונות, לידות מצב רפואי.

מנהל פורום דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים