היסטרוסקופיה ניתוחית

דיון מתוך פורום  דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים

10/12/2020 | 10:21 | מאת: טל

שלום ד״ר. עברתי היסטרוסקופיה ניתוחית לפני 3 ימים בשל רזידואה בגודל 28 ממ. אכן לאחר הניתוח הממצאים היו רזידואה בגודל 3 סמ שדבוקה היטב לקרן שמאל רירית תקינה וחצוצרות נצפו ובנוסף צוין שהקרן השמאלית מפותחת. אני מאוד לחוצה מכל הממצאים וחוששת לגבי הריון עתידי, האם בהכרח יהיו לי הדבקויות חמורות לאור הממצאים והאם יש דרך למנוע אותו? המון תודה.

כדאי לבצע היסטרוסקופיה אבחנתית לאחר הוסת הבאה לוודא שלא נוצרו הידבקויות מהפעולה. בהצלחה!

מנהל פורום דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים