דימום עקב הוצאת התקן מסוג קיילינה

דיון מתוך פורום  דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים

14/11/2020 | 12:37 | מאת: חלי

ביום שלישי הוצאתי התקן תוך רחמי מסוג קיילינה עקב דימומים לא סדירים. יומיים אחרי הליך ההוצאה החלו דימומים כבדים מאד, שטרם נפסקו (דימום כבדים הרבה יותר מכל מחזור שהיה לי וזה גם לא המועד בו הייתי אמורה לקבל מחזור). האם זאת תופעת לוואי נורמאלית של הוצאת התקן?

לא ציינת בת כמה את? מה הייתה הסיבה להתקנת ההתקן? דימומים כבדים ? כאבים? או למניעה בלבד? בכל מקרה אם מדובר בתופעה חד פעמית ניתן ליחסה להוצאת ההתקן והיא תחלוף

מנהל פורום דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים