עיתוי של בדיקה- עזרה

דיון מתוך פורום  דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים

03/11/2020 | 09:42 | מאת: אחת

שלום, אני במעקב. ( בתולה). היה לי דימום ממש ממש חריג בכמות ובעוצמה- נאלצתי להיות עם חיתול. עשו לי US בטני- חשד לפוליפ. עשיתי כמה פעמים נוספות וחלק אומר כן וחלק אומר לא. אין לי דימומים בין ווסתים יותר. לצערי שכחתי מתי אני אמורה לעשות את ה-us אני זוכרת שזה אחרי המחזור אבל לא זכרתי ממתי עד מתי. אשמח לעזרה. ושאלה נוספת: איך רופא אחד רואה בבירור כמה פעמים.הוא גם מומחה בתחום- הבנתי שזה מצריך התמחות טכנאית US- לא רואה. רופאה- לא רואה רופא- רואה. קצת יש לי בעיה לחזור לאותו רופא שיש לו מומחיות- כי הוא משפיל אותי ובז לי..ושואל אותי שאלות על מין שבכלל אסור לו לשאול וצוחק עליי..

הצטערתי לקרוא שקיבלת יחס לא הולם, אם כך חשת הרי שעליך למצוא רופא/ה רגישים ואנושיים יותר, ואין ספק שישנם כאילו. תשאלי חברות או את המזכירות בבריאות האישה בקופ"ח בה את מבוטחת. לגבי נושא הפוליפ, כנראה הוא לא גדול אם לא כולם רואים אותו ולכן כדאי לנסות טיפול בגלולות לתקופה של 3 חודשים בתקווה שיעלם. בהצלחה!

מנהל פורום דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים