מחזור ארוך במשך 9 ימים

דיון מתוך פורום  דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים

22/09/2020 | 18:32 | מאת: מיכל

הפסקתי שימוש בגלולות מליאן לפני חודשיים לאחר 28 יום קיבלתי מחזור רגיל לחלוטין שארך כ4/5 ימים החודש אחרי 28 יום קיבלתי שוב מחזור והוא נמשך כבר 9 ימים עדין יש דימום טרי ולא נראה שהולך להפסיק בקרוב ממה יכול להיגרם מחזור ארוך כזה? האם יכול להיות תופעות לוואי של הגלולות ?

יתכן והגוף חוזר לבייץ ולדמם כפי שהוא היה רגיל לפני הגלולות, כדאי לעבור בכ"ז בדיקת US והריון בכדי לוודא שאין בעיה

מנהל פורום דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים