דימום לאחר יחסים ,הריון?

דיון מתוך פורום  דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים

13/09/2020 | 06:40 | מאת: לא משנה 😅

שלום , אתחיל ואומר שאין לי מחזור סדיר. איחר לי המחזור כרגיל , ואחרי האיחור הייתי עם בעלי מספר פעמים . אציין ששבועים אחרי הפעם הראשונה (שלאחר האיחור) בדקתי בסטיק בדיקת הריון ויצא שלילי . היינו עוד כמה פעמים יחד , אבל ... בערך שבוע-שבועיים אחרי היינו ביחד והלכתי לשירותים , ראיתי כמו דם בהיר, כמו הפרשה של אחרי קריעת הבתולין , משהו נורא בהיר .. אבל גוון ורדרד . זה היה ככה בערך 3-4 ימים ונעלם . זה לא מחזור מן הסתם . מאז הבטן שלי נפוחה מאוד, ואני רגישה מאוד ! מתה מפחד לעשות בדיקה ולהתאכזב ..

13/09/2020 | 06:43 | מאת: לא משנה 😅 (כותבת הפוסט)

אני רוצה לחדד , כל הסיפור עם הדימום היה שבוע-שבועיים אחרי הבדיקה שיצאה שלילית *

יתכן וההפרשה הדמית הייתה מהשרשת הריון, הנכון ביותר הוא לבצע בדיקה. בהצלחה!

20/09/2020 | 19:52 | מאת: לא משנה 😅 (כותבת הפוסט)

רציתי להגיד תודה על התשובה, אבל זה לא הריון, בעזרת השם בחודש הבא 😉

מנהל פורום דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים