דימום וכאבים לאחר יחסי מין והפלה

דיון מתוך פורום  דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים

06/09/2020 | 02:44 | מאת: דנה

לפני כשנה עברתי הפלה על ידי כדורים. מאז ועד היום אני לוקחת גלולות ברצף וללא הפסקה בשל כאבי מחזור וחשד לאנדומטריוזיס. כמו כן מאז אני חווה דימום וכאבים בבטן תחתונה מיד לאחר סיום יחסי המין. לפעמים זה עובר יום למחרת ולפעמים כמה ימים. חשוב לציין שזה חוזר על עצמו שוב ושוב אחרי יחסי מין. האם יש קשר להפלה? האם יש קשר לגלולות למניעת היריון הכאב והדימום מתסכלים מאוד וישנו פחד של פוריות. תודה

אם יש חשד לאנדומטריוזיס יש להעמיק הבירור בנושא אצל רופא/מרפאה ייעודית. בהצלחה!

מנהל פורום דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים