שאלה בעקבות מחזור קשה לאחרונה

דיון מתוך פורום  דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים

21/08/2020 | 17:47 | מאת: שירה

רציתי לשאול לאחרונה יש לי מחזור קשה וכאבים יותר מבעבר זה התחיל לאחר שהוחלף לי הכדור לאפילפסיה דפלפט כרונו יכול להיות קשר ומה עליי לעשות כי בגלל הכאבים לוקחת יותר כדורים ממקודם?

זה יכול לקרות כדורים לטיפול באפילפסיה או תרופות פסיכיאטריות יכולות להקטין יעילות גלולות. לכן הייתי ממליץ על התייעצות עם הרופא הנוירולוג ולאחר מכן הגינקולוגי להתאים מינונים.

מנהל פורום דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים