חלקיקים לבנים בשתן, האם זה היריון?

דיון מתוך פורום  דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים

28/07/2020 | 08:09 | מאת: נועה

שלום, אני בת 23, נוטלת מינס באופן קבוע. דילגתי החודש על קבלת המחזור והמשכתי לחבילה הבאה (בשל מגרנות רופאת הנשים אמרה לי בעבר שזה בסדר שאדלג מדי פעם). בשבוע האחרון התחלתי להבחין בחתיכות לבנות בשתן, כמו חתיכות עור קטנות. אני מאוד חוששת, האם ייתכן שזה סממן להיריון והגלולות לא עבדו כמו שצריך?תודה

שלום לך, זו לא אינדיקציה להריון, אם יש חשד , בידקי בבדיקת דם

מנהל פורום דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים