דימום שבוע לאחר מחזור

דיון מתוך פורום  דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים

24/07/2020 | 12:51 | מאת: מישהי

שלום, ילדתי לפני ארבעה וחצי חודשים ומאז קיבלתי פעמיים מחזור. המחזור האחרון הסתיים לפני שבוע. כבר יומיים שאני מבחינה בעקבות דם ממש מזעריות בניגוב והיום היה ממש דימום בניגוב. מה זה יכול להיות? אני קצת חוששת כי עדיין לא נבדקתי על ידי גניקולוג לאחר הלידה אני בקושי יוצאת מהבית בשל כל המצב של הקורונה. האם אני צריכה להיבדק באופן דחוף או שזה יכול לחכות ליום ראשון?

יתכן ויש שארית בחלל הרחם, גשי להיבדק, אין חשש לגשת לרופא נשים במרפאה עצמאית/פרטית/ בריאות האישה כל עוד עומדים במילוי ההנחיות לריחוק החברתי.

מנהל פורום דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים