דימומים במשך חודש ימים ו"הפרשה" מוזרה יומיים לאחר הפסקת הדימומים

דיון מתוך פורום  דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים

12/07/2020 | 16:45 | מאת: מצפה

שלום לך!דיממתי כחודש ימים חשבתי שקיבלתי מחזור ותוך שבוע הוא הסתיים ואז לאחר 4 ימים שוב התחלתי לדמם ללא הפסקה בכמויות סבירות יחסית למחזור שלי...רופא אחד אמר הורמונלי,אחר נתן לי ב.בטא שיצאה חיובית ונמוכה 38 ולאחר שבוע 18 לא בטוחים שזה הפלה...הרחם היה נראה תקין וריק לאורך כל החודש ורירית 4/5.רופאה אחת אומרת שלפעמים הגוף חושב שהוא בהריון ןהבטא עולה..נשמע לי הזוי!!! ואתמול זה מה שיצא ממני(מצרפת קובץ)יש מקום לדאגה?

יש לגשת לבדיקה, של רמות הבטא ואולטרסאונד, לא ברור לחלוטין מה המצב, הפלה?

19/07/2020 | 00:52 | מאת: מצפה

תודה על המענה לדעתי כנראה שכן הפלה(או הריון כימי) רופא אחד אמר לי שהוא לא רואה סיבה לבטא לעלות אם לא הריון(גם אני לא מכירה סיבה אחרת..) ובדיקת us ווגינלי ובטני הראתה רחם ריק..והכל נראה תקין! מה דעתך?על ה"הפרשה"?כמו מה זה נראה?הגיוני לא לראות דבר כזה בus? ה"הפרשה" הייתה בגודל 4 ס"מ בערך... בטא אני אעשה שוב השבוע לראות שהתאפסה. שבוע טוב ןשוב תודה

מנהל פורום דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים