מיומה ..............

דיון מתוך פורום  דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים

18/06/2020 | 14:27 | מאת: רונית

לפני 7 חודשים עשיתי היסטרוקופיה ניתוחית להוצאת שרירן 3.5 סניטמיטר ,השרירן הוצא בשלמותו, היום עשיתי אולטרסאונד בטני , והטכנאית אמרה לי שנראה לה שיש שרידים של המיומה , ושאלתי היא מה זה אומר שרידים ? האם זה יכול לגדול? והאם אחרי 7 חודשים מהניתוח, עדיין יכולים להישאר שרידים ?

צריך לראות את כל הפרטים, דו"ח ניתוח, תשובה פתולוגית ודו"ח אולטרסאונד. עקרונית שרירן/מיומה מחלה שעשויה לחזור בין 30-80% כתלוי בסיפור האישי והמשפחתי. כדאי לגשת לייעוץ אצל מומחה בנושא.

מנהל פורום דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים