גושים ריריים בזמן ווסת

דיון מתוך פורום  דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים

16/06/2020 | 06:33 | מאת: הילה

שלום אני בעלת מחזור לא סדיר. בבדיקה של שלושה חודשים אחרונים המחזור נע בין 51 יום, 49 והאחרון התקצר ל45 יום. במחזור האחרון (45 יום)קיבלתי וסת ביום הראשון בתחילה בצורה קלה והחל משעות הערב החלו כאבים חזקים בבטן תחתונה שהפסיקו ברגע שהתפניתי בשירותים- שם יצאו גושים ריריים ויחסית גדולים (ב2 פעמים שונות שבדקתי). אנו לא מוגנים ומנסים להיכנס להיריון. סמפטומים נוספים שיש לי לאחרונה הוא קושי בעת נשימה שאורתופד איבחן ככאב שרירי בחזה. בבדיקות של קרישיות דם הpt יצא 15.3 ולאחר הגושים האלו התחלתי לחשוש. מנסה להבין- האם זו גם דרך של הגוף להפלה טבעית? זה אומר שהתחיל שק היריון ונשר? האם לגושים יש קשר לקרישיות בדם ? בדיקות הורמונליות תקינות ברקע מחלה כרונית של טרשת נפוצה

יש לבצע בדיקת אולטסאונד ע"י רופא מומחה להערכת מבנה הרחם והרירית. לגבי קרישי הדם, יש לברר מה סיבתם אנטומית (אולטרסאונד ) או הרומונלית (בדיקת דם), ולגשת לבדיקת מומחה

מנהל פורום דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים