היסטרוסקופיה להוצאת התקן

דיון מתוך פורום  דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים

14/06/2020 | 01:51 | מאת: רחל

שלום, אני נכנסתי להיריון עם התקן נובה טי, כרגע בשבוע 8, ההתקן נמצא במקום, הרופאה במרפאת HRP לא הצליחה להוציא את ההתקן בטענה שלא רואים את החוטים, קראה לי להגיע בשבוע 15 לביקורת ולניסיון חוזר להוצאת ההתקן, האם יש אפשרות להוציא את ההתקן בטיפול היסטרוסקופיה ניתוחית? אם כן מאיזה שבוע והאם יש אפשרות לבצע בהרדמה? אשמח לקבלת מענה. תודה.

קיימת אופציה כזאת, יש לפנות לבי"ח או רופא מומחה בתחום. בהצלחה

מנהל פורום דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים