כתמים חומים גלולות מרסילון

דיון מתוך פורום  דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים

07/05/2020 | 15:54 | מאת: גילי

שלום, בת 23, לוקחת גלולות מרסילון כבר 4 חודשים בערך. בעצת רופא הנשים מחברת 2 חבילות, עושה הפסקה שבוע ומתחילה שוב 2 חבילות ברצף. התחלתי לקחת חפיסה חדשה אחרי הפסקה של שבוע לפני 10 ימים בערך, שבמהלכן פעם אחת פספסתי יום שלם גלולה ,ופעם אחת נזכרתי אחרי 10 שעות ולקחתי מיד. כעת עבר שבוע מאז שסיימתי מחזור, והתחילו לי כתמים חומים. האם זה בגלל הגלולות שהתפספסו? איך ניתן לעצור את זה? זה ככה כבר 3 ימים. האם נטילת 2 גלולות יחדיו יעזור? תודה מראש.

דילוגים ופיספוסים גורמים לכתמים ודימומים, הדרך להפסיק להעלות המינון ל-2 ליום למשך 3 ימים ואז להוריד חזרה ל-1, כל זאת בתנאי שאינך מעשנת ואין במשפחה רקע של קרישיות יתר.

מנהל פורום דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים