יכול להיות דימום עקב פטריה?

דיון מתוך פורום  דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים

26/04/2020 | 22:44 | מאת: אני

שלום, אתחיל בכך שכשהתחיל המחזור התחלתי גם טיפול באוגמנטין בעקבות דלקת חניכיים. התחילו לי גם גירודים באיבר המין במקביל. מחזור התחיל ב16.4 ובדרך כלל נמשך בול שבוע. הייתי בטוחה שהסתיים ואז היום בבוקר קמתי עם דימום גם בתחתונית וגם בניגוב (קיימתי יחסים לילה לפני). הגירוד נמשך, יש ממש קצת צריבה בשתן ועדיין דימום מועט בניגוב ובתחתון לעיתים. בייעוץ טלפוני בעקבות המצב, קיבלתי טיםול בפטריה בינתיים, אבל אני חוששת להתחיל עקב הדימום. יכול להיות שהמחזור נארך מהרגיל כשהייתי בטוחה שבעצם נגמר? יכול להיות פטריה עם דימום?? אודה להרגעה כי אני בלחץ ולא יודעת מה לעשות

הפורום אינו עוסק בבעיות של הפרשות וגינליות אנא הפני לפורום המתאים

מנהל פורום דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים