הרחקת הדבקיות ברחם.

דיון מתוך פורום  דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים

16/04/2020 | 01:51 | מאת: אאא

אני כשבועים וחצי לאחר היסטרוסקופיה ניתוחית להפרדת הדבקיות בכמות מועטת. אמורה לקבל מחזור , איך יודעת שבאמת המחזור שלי יחזור לקדמותו? אם יופי מחזור שוב ככתמים חומים זה אומר שהניתוח לא צלח? האם אפשרי להיכנס להיריון בלי בעיה לאחר ניתוח שכזה?

השאלה כללית מדי, חסר לי הרקע והממצאים המדויקים בניתוח (צילום עדיף). ככלל, כמות הדימום אינה הפרמטר להצלחת הניתוח אלא קליטת הריון. בהצלחה!

מנהל פורום דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים