חשד לשארית לאחר גרידה

דיון מתוך פורום  דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים

30/03/2020 | 09:52 | מאת: צעירה

גרידה של 2 בגודל שבוע 6 כשאחד התמוסס קיבלתי מחזור פעמם מאז כל 27 יום במשך 3-4 ימים, ביצעתי אוטרסאונד-חודשיים לאחר מכן:רחם רגיל,רירית 8 מ"מ,באיזור הפונדוס אי סדירות,מקבל זרימות,חשד לשארית,טפולות במפ ללא נוזל חופשי. מה זה אומר? אמרו לי לחכות למחזור הבא זה מסוכן?? וזה הגיוני שיש לי שארית אם קיבלתי מחזור ואין לי דימומים בין לבין ואין לי חום... ואם נקלט הריון זה מסוכן? האם יש צורך לעשות בדיקת בטא ולראות אם היא 0 אז אין שאריות אשמח לתשובה תודה!

הנכון ביותר במידה ואין דימומים לא סדירים הוא להמתין לווסת הבאה ולעקוב, אם הממצא עדיין שם להוציאו בהיסטרוסקופיה

מנהל פורום דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים