יציאת קרום רירי בזמן מחזור

דיון מתוך פורום  דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים

14/03/2020 | 23:28 | מאת: נועה

היי אני בת22 ולוקחת באופן סדיר מרסילון (שוקלת 55 ) לאחר שסיימתי כמעט שלושה חבילות רצופות (נשארו לי שני כדורים ) התחיל לי מין דימום קטן שהיה יותר דומה לכתם הפסקתי עם הגלולה ולאחר יום התחיל דימום יותר חזק ויומיים לאחר מכן (לאחר ההפסקה הכוונה) התחיל דימום יותר מאסיבי וכאבי מחזור טיפוסיים עכשיו יצא לי עם המחזור מן חתיכת עור בצבע בז בגודל של בערך חצי סניטמטר על שני סנטימטר בעובי של שני מילימטר בנוסף לפני ארבע חודשים לקחתי חבילה שנייה ברצף (לקחתי בערך 11 כדורים מהחבילה השנייה) והיה שוב את אותו סיפור בדיוק רק שהקרום היה יותר גדול (בפעם הראשונה חשבתי כי מדובר בקרום בתולים מכיוון שהדימום והקרום הופיעו יומיים אחרי הפעם הראשונה שניסיתי לקיים יחסים אף שלא הייתה חדירה מלאה) אציין כי לקחתי מינוציקלין 100 מג במשך חצי שנה עד לפני חודש אשמח לדעת מה יכול להיות הקרום הנל תודה מראש

ללא בדיקה אין אפשרות לאבחן, גשי לבדיקה בהקדם

מנהל פורום דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים