מחזור משובש ואי כניסה להריון

דיון מתוך פורום  דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים

11/03/2020 | 09:03 | מאת: יעל

היי, עברתי גרידה לפני 4 חודשים לאחר שהעובר לא התפתח והדופק פסק בהדרגה בשבוע 9. מאז המחזור שלי ממש לא סדיר. בהתחלה קיבלתי ב17. אח"כ ב12 לחודש והשיא, החודש אחרי שבועיים מקבלת המחזור היה לי יום עם הכתמה עדינה וזה היה לי מוזר. אחרי שבוע, הגיעה שוב הכתמה חומה ונמשכה כמה ימים עד שהפכה לדימום. עד היום, כבר שבוע עם דימום (כולל הכתמים) ומיגרנות הורמונליות, מה שאף פעם לא היה ועוד שבוע לפני הזמן. האם זה קשור באמת לגרידה? האם זה תקין? האם אולי יש חוסר איזון הורמנלי ואולי זה גם מקשה על הכניסה להריון? מציינת גם שחודש לפני ההריון הלא תקין, היו לי תופעות טרום הריון מאוד קשות (חשק מטורף לחמוצים, הייתי עצבנית ברמות לא הגיוניות, בחילות, סחרחורות ועו) אבל בסוף קיבלתי מחזור שזה היה לי מוזר.תודה מראש.

11/03/2020 | 09:09 | מאת: יעל

מוסיפה שאני בת 37 אבל בעבר 2 הריונות תקינים (קליטת הריון מהירה תוך חודש).

כדאי לוודא שאין שארית הרין, באולטרסאונד עם זרימות דם, במידה וספק-בהיסטרוסקופיה אבחנתית

מנהל פורום דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים