הריון תקין לאחר 2 הפלות

דיון מתוך פורום  דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים

06/03/2020 | 12:29 | מאת: מעיין

ד"ר כהן שלום, אני בת 29 ובמהלך השנתיים האחרונות עברתי 2 הפלות יזומות בשאיבה וגרידה אחת בשבוע 11 והשניה בשבוע 8, ההפלות היו בהפרש של שנה אחת מהשניה ואני מקבלת מחזור סדיר מאז ונוטלת גלולות ברצוני לדעת האם ההפלות שעברתי עלולות לגרום לבעיה בכניסה להריון בהמשך? או לגרום להריון לא תקין? תודה מראש

הסבירות לפגיעה בהריון רצוי, קטנה, יש כמובן להיות במעקב רפואי מסודר בהצלחה

מנהל פורום דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים