דימום אחרי היסטרוסוקפיה ניתוחית

דיון מתוך פורום  דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים

06/02/2020 | 12:27 | מאת: שיר

היי, לפני כשבועיים ביצעתי אצלך במדיקל בהרצליה היסטרוסוקפיה ניתוחית. הייתי אמורה לקבל מספר ימים אחרי, קיבלתי כנראה בין שבת לראשון, בגלל הדימום מהניתוח אז אולי אני לא יודעת להצביע בוודאות על היום. היה מחזור שהיה יותר אינטנסיבי מבדרכ ועד היום יש לי הפרשות חומות. האם זה תקין? הניתוח היה בתאריך 23.1 את המחזור קיבלתי מספר ימים אחרי, בין שבת לשני כנראה והיום 6.2 עדיין יש הפרשות חומות. תודה

שלום לך, הפורום נועד לשאלות כלליות, ולא עבור מטופלות מהמרפאה, אנא צרי קשר עם המרפאה ונשמח לענות לכל שאלה

מנהל פורום דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים