דימום לא מוסבר אצל בת 25

דיון מתוך פורום  דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים

01/02/2020 | 02:21 | מאת: דנה

שלום רב אני בת 25 יש לי PCO אז המחזור שלי מגיע פעם ב.. אני לא לוקחת גלולות או מקיימת יחסי מין יש לי דימום קל שהוא לא מחזור ואין לי מושג ממה זה נובע. זה לא משו שקורה לי הרבה, אולי פעם ב.. ממש נדיר. כרגע הוא רק התחיל ואין לי מושג כמה ימים ימשת. רציתי לשאול ממה זה יכול לנבוע ? והאם ללכת לרופא נשים או שאין סיבה לדאוג. תודה

דימום קל יכול להופיע בנשים עם PCO, אם אין סיכוי להריון, כדאי בכל מקרה לעשות הערכת מצב ע"י אולטרסאונד ובדיקות הרומונליות. בהצלחה!

מנהל פורום דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים