דימום לא סדיר בגיל המעבר

דיון מתוך פורום  דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים

31/01/2020 | 09:34 | מאת: אני

שלום רב אני בת 53 המחזורים היו סדירים עד10/19 עברתי בדיקת פאפ וביופסיה מהרחם עקב רירית מעובה לפני 4 חודשים התוצאה תקינה בחודש 11/19 ו 12/19 הפסקת מחזור בחודש 1/20 חזר ל4 ימים מ10/1 עד 14/1 עברתי בדיקה גניקולוגית ב15/1 שהיתה תקינה והיום לאחר שבועיים שוב דימום האם זה תקין ??מה עליי לעשות?בגיל המעבר יכול להיות גם מחזור קצר ?? הרופא שלי לא נמצא במרפאה אני מודאגת תודה מראש על תשובתך

דימומים לא סדירים אפיינים לגיל המעבר, יתכנו דימומים שונים במהלך השנה הקרובה, החל מכמה טיפות וכלה בדימום כבד אחת למספר שבועות או מספר חודשים. אם ב-15/1/20 האולטרסאונד הראה רירית סדירה ולא מעובה והביופסיה והפאפ תקינים, יש להמשיך מעקב ובמידת הצורך טיפול תרופתי. בהצלחה!

מנהל פורום דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים