מחזור הפסקה שוב דימום

דיון מתוך פורום  דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים

12/01/2020 | 13:55 | מאת: בת שבע

המחזור שלי תמיד היה 4 ימים לפעמים גם יום חמישי, אבל חמישי כבר היה נקי . בתקופה האחרונה, ביום הרביעי מפסיק לי אך ביום החמישי שוב חזר הדימום, שמפסיק כעבור כמה שעות ושוב ביום השישי חוזר שוב, וככה מפסיק ושוב חוזר, אח"כ מפסיק אבל עם מלא הפרשות חומות האם זה תקין ולמה יכול לקרות דבר כזה

מבלי לציין בת כמה את, הריונות לידות, בריאות, תרופות ואמצעי מניעה לא אוכל לענות. השלימי ושלחי שוב

מנהל פורום דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים