דימומים בלתי סדירים עם גלולות

דיון מתוך פורום  דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים

04/01/2020 | 08:01 | מאת: בר

שלום רב, לפני בערך חודש קיבלתי את הוסת הסדירה שלי עם גלולות מסוג קלייר (אותן אני לוקחת כבר קרוב לשנה בה הוסת שלי הייתה סדירה לחלוטין). כעשרה ימים אחרי הוסת פספסתי גלולה אחת וקיבלתי מחזור שנמשך שבועיים (הפסקתי את הגלולות והתחלתי חפיסה חדשה בסוף הדימום בהוראת רופא). כעשרה ימים לאחר סיום הוסת והתחלת החפיסה החדשה קיבלתי שוב וסת. האם זה תקין? להמשיך ליטול את הגלולות או להפסיק אותן ולהתחיל חפיסה חדשה ביום הראשון של המחזור הבא? תודה רבה

הייתי מפסיק וממתין לוסת הבאה. כמו כן, ממליץ לבצע בדיקת אולטרסאונד לוודא תקינות חלל הרחם.

מנהל פורום דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים