חיבור 3 חפיסות דיאנה ודימום

דיון מתוך פורום  דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים

30/12/2019 | 15:14 | מאת: נוגה

שלום, לקחתי 3 חפיסות של דיאנה ברצף, כאשר עכשיו אני בימים הראשונים של החפיסה השלישית(היום החמישי בערך) ומופיעים לי דימומים קלים (נראה שזה אינו מחזור) השאלה שלי האם עלי להמשיך לקחת את הגלולות עד סוף החודש במשך שבועיים נוספים (בהם כנראה הדימומים ימשיכו להופיע באופן קבוע, מה שמפריע לי מאד) או שניתן לבצע הפסקה עכשיו ולהמשיך לאחר קבלת המחזור? אשמח ליעוץ

2 האופציות אפשריות, כדאי אולי לבצע אולטרסאונד ואז ניתן יהיה לתת ייעוץ יותר מעמיק

מנהל פורום דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים