דימום לא סדיר שנמשך יום

דיון מתוך פורום  דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים

28/12/2019 | 17:52 | מאת: לירז

שלום רב.. במשך 8 שנים השתמשתי במדבקות אוורה למניעת הריון מציינת שלפני המדבקות המחזור לא היה סדיר, תמיד היה מאחר . אני נשואה כיום כבר שנה והחלטנו לא לשמור יותר כדי שאוכל להכנס להריון, ולפני כחודש הפסקתי עם המדבקות וקיבלתי ווסת בתאריך ה22.11.19 ובתאריך ה25.12.19 (34 יום מהווסת) היו לי כאבים חזקים בבטן ולאחר מכן היה לי דימום קל והייתי בטוחה שקיבלתי מחזור.. אחרי כמה שעות היה לי עדיין דימום מאד קל (בניגוב) למחרת הפרשה ונגמר לחלוטין.. האם הגיוני שהווסת שלי נמשך יום? יכול להיות שזה כלל לא ווסת? תודה מראש חג שמח❤️

29/12/2019 | 11:36 | מאת: לירז

אני בת 27 וביצעתי בדיקת הריון(גם יום לפני הדימום וגם כמה ימים אחרי) יצא שלילי (לא יודעת אם זה רלוונטי אבל לא היה לי הרבה שתן בזמן הבדיקה)

כדאי לבצע בדיקת הריון ואולטרסאונד

מנהל פורום דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים