אי קבלת מחזור כתוצאה מכדורים של דחייה

דיון מתוך פורום  דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים

19/12/2019 | 13:08 | מאת: אור

היי התחתנתי ב01.07 והמחזור שלי לא קבוע אז הייתי אמורה לקבל מחזור ביום של החתונה לקחתי כדורים בשם פרימולוט נור לדחיית מחזור עברה החתונה וקיבלתי מחזור פעם אחרונה ב04.07.19 ומאז אין לי מחזור הייתי אצל רופא נשים שהמליץ על us עשיתי us תשובות תקיינות ועדיין אין מחזור הייתי אצל רופא פוריות הוא נתן לי את אותו כדור שלקחתי לדחיית מחזור בשביל לקבל מחזור ולקחתי את הכדור קיבלתי מחזור בחודש אוגוסט בגלל הכדורים ומאז לא קיבלתי והיום התאריך 19.12.19 אשמח לעזרה מכם אני ממש לא יודעת מה לעשות וגם קבעתי תור לרופא נשים שוב אשמח עם תוכלו לעזור לי . אני חושבת שכנראה כתוצאה מהכדורים המחזור נעלם לי כי רשום באינטרנט שהכדורים הם לדחייה של המחזור ולא לקבלת מחזור בתוצאות של us היה כתוב שהכל תקיין ונורמלי אז למה לא קיבלתי מחזור עשיתי בדיקת דם ויצא שהכל תקין מבחינת ויטמינים מה עושים?

עליך לעבור בדיקת אולטרסאונד לעובי רירית הרחם ומצב השחלות, במקביל בדיקות הורמונליות, עם כל הנתונים יהיה אפשר להתאים לך המשך טיפול

מנהל פורום דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים