שימוש בגלולות לאחר הפלה

דיון מתוך פורום  דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים

11/11/2019 | 17:41 | מאת: עדן

ד״ר כהן שלום, אני בת 29 לאחר 2 הפלות יזומות (שאיבה וגרידה) בשבוע 8-9 לפני שבועיים התחלתי לקחת גלולות מילאן אך לאחר 5 ימים כבר קיבלתי מחזור שוב עכשיו הסתיים המחזור והתחלתי שוב קופסא חדשה אני בכדור השני ויש לי התכווצויות כמו כאבי מחזור אני מפחדת לעשות לעצמי נזק עם הגלולות האם זה תקין שיש אי סדירות במחזור בזמן גלולות? והאם זה יכול חלילה לפגוע לי בפוריות? אשמח לעצתך מה הכי נכון לי לעשות למניעה וכמובן לפי ההיסטוריה שלי. כמובן שאני עוד רוצה להיות אמא בעתיד.

שלום לך, הגלולות אינן פוגעות בפיריון, אם נמשכים דימומים לא סדירים ו/או כאבים יש לגשת מיידית לבדיקה לשלילת היריון או שאריות הריון.

מנהל פורום דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים