סיכוי להריון תקין לאחר 2 הפלות

דיון מתוך פורום  דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים

02/11/2019 | 17:55 | מאת: עדן

ד״ר כהן שלום רב, אני בת 29 עברתי לפני כשנתיים הפסקת הריון יזומה ע״י שאיבה וגרידה בשבוע 11 לפני כחודשיים עברתי שוב הפסקת הריון יזומה ע״י שאיבה וגרידה בשבוע 9 לאחר מכן קיבלתי מחזור כרגיל ועברתי בדיקה לראות שהרחם נקי. אני כן רוצה להיות אמא בעתיד ושאלתי היא האם ההפלות שעברתי עלולות לגרום לבעיה להיכנס להריון תקין בהמשך?

קרוב לוודאי שהפלות אילו לא יפריעו לך להרות בעתיד. מומלץ להימנע ככל הניתן מהפלות יזומות נוספות בעתיד

מנהל פורום דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים