דימומים בין וסתיים עם התקן

דיון מתוך פורום  דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים

24/10/2019 | 21:51 | מאת: שני

היי בחודש יולי (לפני 4 חודשים) שמתי התקן מסוג ג'נס. מאז ועד היום אני סובלת מדימומים בין הווסתות...הדימום מפסיק לכמה ימים רק לאחר המחזור (בימים הפוריות ובביוץ) ואז ממשיך שוב. מה הסיבה לכך? האם יש דרך להפסיק את הדימום? האם הגוף דוחה את ההתקן וזו הסיבה לדימום שלא מפסיק כבר 4 חודשים??? כדאי להוציאו?? אודה לתשובה לכל השאלות

דימומים בין וסתים עם התקנים הורמונליים יכולים ועשויים להמשך מספר חודשים. לאחר ביצוע אולטרסאונד לוידוי מיקום ההתקן ברחם ניתן ע"י גלולות הורמונליות או אחרות לייצב את הרירית ולמנוע המשך הדימומים. בהצלחה!

מנהל פורום דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים